Paikallista ja laadukasta palvelua kiinteistöllesi

Etusivu » Palvelut

Palvelut

Me huolehdimme kiinteistöstäsi kuin omastamme. Voit huoletta jättää kiinteistösi ylläpidon hoitoomme – meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin kiinteistön tarpeisiin. Me toimimme paikallisesti, yrittäjähenkisesti, reilusti ja vastuullisesti. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen hoitoon, lisäksi saat meiltä kiinteistöpalvelut kaikkien muidenkin kiinteistöjen ylläpitotarpeisiin. Meillä kiinteistönhoitajat toimivat tiiviisti lähellä sinua, valmiina reagoimaan muuttuviin tarpeisiin. Tutustu palveluihimme! 

Siivouspalvelut

Siivoukset ja puhtaanapitopalvelut ammattitaidolla yrityksille, teollisuuslaitoksille ja yksityisasiakkaille. Räätälöimme kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan ja ammattilaisina ehdotamme myös omia ratkaisuja.

Lue lisää

Kiinteistöhuolto

Meitä kuvaa laatu, asiakaslähtöisyys sekä palveluiden monipuolisuus ja joustavuus. Palvelemmeyrityksiä, asunto-osakeyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita. Meillä on uusi näkökulma huoltotöihin jatarjoamme tehokkaat ja sujuvat kiinteistönhuoltopalvelut kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Remontointi

Kuuntelemme ensin asiakkaan toiveet ja räätälöimme palvelumme sen mukaisesti. Olemme paikallinen toimija, johon asiakas voi aina luottaa. Palveluitamme määrittää laatu, oikea-aikaisuus ja asiakastyytyväisyys.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot