Lokal och kvalitativ service för din fastighet

Startsida » Tjänster

Tjänster

Vi tar hand om din fastighet som om den vore vår egen. Du kan överlåta underhållet av din fastighet till oss – vi har proffsen för alla dina fastighetsbehov. Vi är lokala, entreprenöriella, rättvisa och ansvarsfulla. Vi är specialiserade på förvaltning av bostadsfastigheter, men vi erbjuder även fastighetstjänster för alla andra behov av fastighetsunderhåll. Vi har fastighetsförvaltare som arbetar nära dig, redo att svara på dina föränderliga behov. Upptäck våra tjänster!

Städning

Städning och rengöringstjänster med yrkeskunnighet till företag, industriföretag och privatkunder. Vi skräddarsyr en helhetslösning utifrån kundens behov och som professionella föreslår vi även våra egna lösningar.

Läs mer

Fastighetsservice

Vi utför våra tjänster med kvalitet och kunden i fokus. Därtill är vår service mångsidig och flexibel. Vi betjänar företag, bostadsbolag och privatkunder. Vi ser på servicearbeten ur ett helt nytt perspektiv och erbjuder effektiv och smidig fastighetsservice under alla årstider.

Läs mer

Renovering

Vi lyssnar först på kundens önskemål och skräddarsyr våra tjänster därefter. Vi är en lokal aktör som kunden alltid kan lita på. Vi utför våra tjänster med kvalitet, i rätt tid och så att kunden är nöjd.

Läs mer

Är du intresserad? Kontakta oss

Skicka en begäran om offert Se kontaktuppgifter