24/7 -päivystys takaa, että olemme paikalla nopeasti, kun apua tarvitaan

Etusivu » Yritys

Yritys

Aina lähellä asiakasta – se on yksi toimintamme vahvuuksista! 24/7 -päivystys takaa, että olemme paikalla nopeasti, kun apua tarvitaan.

Yrityksen perustivat vuonna 2005 Jari Koivukangas ja Stefan Gäddnäs. Alussa toiminta keskittyi kiinteistöhuoltoon, mutta pian huomattiin, että myös siivoukselle ja remontoinnille oli paljon kysyntää. Palvelemme yrityksiä, kauppaketjuja, asunto-osakeyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita kiinteistöhuollossa, ylläpitosiivouksissa sekä remonttipalveluissa.

Yrityksemme on kasvanut kahden hengen yrityksestä työllistämään tänä päivänä 40-50 työntekijää. Tavoittelemme edelleen kasvua. Olemme palkanneet lisää osaajia, koska kiinteistöala monimuotoistuu koko ajan. Tänä päivänä tekniikka kehittyy vauhdilla ja henkilöstöltä vaaditaan uudenlaista osaamista.

Palvelemme asiakkaitamme sekä suomeksi että ruotsiksi.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä
Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot