Vår 24/7-dejour uppskattas när snabb hjälp behövs

Startsida » Om oss

Företag

Alltid nära kunden – det är en av vår verksamhets styrkor! Vår 24/7-dejour uppskattas när snabb hjälp behövs.

Företaget grundades år 2005 av Jari Koivukangas och Stefan Gäddnäs. Till en början koncentrerade sig verksamheten på fastighetsservice, men det stod snart klart att det fanns en stor efterfrågan på städning och renovering. Vi betjänar företag, affärskedjor, bostadsbolag och privatkunder med fastighetsservice, underhållsstädning samt renoveringstjänster.

Vårt företag har vuxit från att ha varit ett tvåmansföretag till att i dag sysselsätta 40–50 arbetstagare. Vårt mål är att fortsättningsvis växa. Genom nyrekrytering och skolning upprätthåller vi personalens kompetens allteftersom fastighetsbranschen breddas för varje år som går. Numera utvecklas tekniken snabbt och det kräver nytt kunnande av personalen. Vi betjänar våra kunder både på svenska och finska.

Stor eller lokal? Varför inte båda?

Vi är en del av PHM-koncernen. PHM är en koncern inom fastighetstjänster vars uppdrag är att ta hand om människor genom att ta hand om deras livsmiljö. PHM Group består av de bästa lokala företagen i branschen, alla med samma värderingar och drivkrafter: entreprenörsanda och rättvisa och ansvarsfulla affärsmetoder. Vi anser att endast lokal service med stora resurser är bättre än lokal service. Med PHM behöver du inte fundera på om du ska välja ett välkänt lokalt företag eller en stor aktör. Vi ger dig det bästa av två världar.

PHM Group

Är du intresserad? Kontakta oss

Skicka en begäran om offert Se kontaktuppgifter