Öppna jobbansökan

Är du intresserad av fastighetstjänstesektorn? Tycker du om kundservice, att arbeta utomhus eller att skapa en trivsam boendemiljö? Kom och arbeta för oss!

Vi erbjuder en mängd olika jobb med varierande arbetstider. Vi erbjuder tillsvidareanställning, heltids- eller deltidsarbete, allt efter vad som passar din livssituation. Våra flexibla arbetsarrangemang gör att du kan ha en produktiv vardag och en bra balans mellan arbete och privatliv. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet av fastighetstjänstesektorn – vi ger dig en omfattande introduktion och en stödjande handledare.

Vi tar väl hand om våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla har en bra arbetsmiljö, från verktyg till kläder. Vi investerar i våra medarbetares välbefinnande och du kan utveckla din karriär hos oss genom att flytta inom företaget till olika befattningar eller utbilda dig om du vill.

Vi är en nordisk koncern inom fastighetstjänster som består av de bästa lokala företagen i branschen. Vi är entreprenörer i hjärtat. Det är därför vi inte är ett företag, utan det bästa av Norden tillsammans. På vår resa behöver du inte välja mellan en stor koncern eller en bekant lokal arbetsgivare. Vi ger dig det bästa av två världar. Du får vara en del av ett lokalt team som backas upp av stora muskler när du behöver det.

Eftersom vi har våra rötter i entreprenörskap värdesätter vi initiativ, rättvisa och ansvarstagande.

Lämna en öppen ansökan så behandlar vi den så snart som möjligt och hör av oss om vi hittar en lämplig tjänst för dig.

Är du intresserad? Kontakta oss

Skicka en begäran om offert Se kontaktuppgifter